باتوجه به اینکه کشاورزی علاوه بر مزایای اقتصادی برروی سلامت و تغذیه انسانها نیز اثرگذار است، همچنین برای تأمین مواد اولیه تازه و با کیفیت روز به روز اهمیت بیشتری مییابد. طی قرن گذشته تغییراتی در شیوههای کشاوری با استفاده از فن آوریهای جدید و توسعه بازارها تجاری رخ داده است. که باعث ایجاد تحولاتی عظیم در بهبود کیفیت محصولات و یافتن بازارهای جهانی شده است.
کشاورزان و تولید کنندگان در سرتاسر جهان محصولات خود را براساس طیف وسیعی از معیارها و استانداردها مورد بازبینی قرار میدهند تا محصولات با کیفیتی را به بازار عرضه کنند. اغلب مواد غذایی پیش از ورود به فروشگاه، بازار محلی و کارخانههای فراوری محصولات بر اساس مؤلفههای خاص سنجیده میشوند. این مؤلفهها درواقع همان معیارهای خاص برای دسته بندی و طبقه بندی محصولات است. رفع نقایص و یا آلایندهها عامل اصلی محافظت از کیفیت محصولات کشاورزی است. بنابراین، طبقه بندی کالاهای کشاورزی کیفیت را برای مصرف کننده و همچنین بازده سرمایهگذاری برای تولید کنندگان و پردازندهها را به حداکثر میرساند.
مرتب سازی و یا غربالگری مواد اولیه کشاورزی و سایر مواد جامد را براساس ویژگیهای خاصشان غربال کرده و به دو یا چند دسته تقسیم میکند. تفاوت در اندازه ممکن است باعث پردازش بیش از حد و یا باز ماندن از پردازش در آنها شود. مرتب سازی براساس اندازه و یا سایر ویژگیهایی که میتواند صرفا مربوط به ظاهرشان نباشد میتواند انجام شود. این عمل به ویژه برای محصولات غذایی که لازم است در دمای خاص نگهداری شوند و یا احتمال آسیب و یا فاسد شدن در آنها وجود دارد بسیار مهم است.
انجام فرایند سورتینگ دستگاه سورتینگ
امروزه با توجه به اهمیت جلوگیری از هدر رفت محصولات غذایی استفاده از انواع روشهای سورتینگ و همچنین استفاده از دستگاههای سورتر
در این فرایند، انتقال نوری مبتنی بر سنسور توانایی شناسایی و حذف مداوم مواد خارجی، پوسیدگی، نقص در ظاهر میوهها، لکه و آسیب را دارد. این باعث میشود بازده بالاتر و محصول نهایی ایمنتر شده و با کیفیت بالاتر به دست مصرف کنندگان برسد.
با استفاده از انواع روشهای سورتینگ دانه
استفاده از یک سیستم مرتب سازی برای کنترل محصولات کشاورزی میتواند مقرون به صرفه، قابل اعتماد، پایدار، ایمن و سریع باشد همچنین نتایج سورتینگ با ضریب پایین خطا محصولاتی با کیفیت و استاندارد را ارائه میدهد که میتواند باعث ارتقای کیفیت محصولات عرضه شده نیز گردند. با استفاده از این روش میتوان موجب ارتقای سطح کیفیت محصولات تولید شده و حتی مانع از بین رفتن و هدر رفت محصولات تولید شده نیز گردید.
برای بسیاری از کشاورزان، بازاریابی و فروش محصولاتشان چالش برانگیزترین بخش است. بخصوص هنگام فروش مستقیم به مصرف کنندگان؛ با اینحال بازارهای مستقیم برای محصولات غذایی تازه و منحصر به فرد از سریعترین فرصتهای فروش محصولات کشاورزی است. مردم در سراسر کشور به دنبال خرید غذای خوشمزه و سالم هستند که البته ترجیح میدهند بصورت مستقیم از کشاورزان تهیه کنند. استفاده از انواع روشهای سورتینگ محصولات توسط کشاورزان علاوه بر اینکه میتواند باعث ایجاد ارزش افزوده در محصولات شود میتواند امکان تفکیک محصولات مخصوص برای فروش مستقیم، عرضه به کارخانهجات و سایر روشهای فراوری فراهم میسازد. استفاده از انواع بستهبندیها نیز پس از گذراندن مراحل سورتینگ میتواند با سهولت بیشتری انجام گیرد. دستهبندی و بستهبندی محصولات نیز میتواند موجب ارتقای سطح کیفیت محصولات تولید شده در بخش کشاورزی گردند. به این ترتیب کشاورزان میتوانند با قیمتی مشابه آنچه در فروشگاه مواد غذایی عرضه میشود محصولات خود را به فروش برسانند.
تولید کننده انواع سورتر پسته و سورتر دانه های کشاورزی
درباره این سایت